Zie Ze Zingen

Zie Ze Zingen staat voor samenzang die zalig, zinnenprikkelend en een tikkeltje zot is. We zingen nummers van alle mogelijke genres zonder partituren en omarmen iedereen: timide en uitbundige zangers met én zonder ervaring. Zangopzweepster Geertrui Coppens en haar gitarist Jasper De Mulder bouwen telkens weer een feestje met het publiek.

Interesse in onze events? Volg ons via www.facebook.com/ziezezingen , instagram @ziezezingen of mail naar info@ziezezingen.be

Avontuurlijke, meerstemmige workshop: Dia de los Muertos

ZIE ZE ZINGEN organiseert alweer een zinderende, zwoele zangworkshop ter gelegenheid van het dodenfeest Dia de Los Muertos, in samenwerking met CC NOVA te Wetteren. Wat houdt de workshop in? We oefenen een 8-tal meerstemmige, sfeervolle songs in die we dezelfde avond brengen tijdens een stoet en optreden voor een klein doch eigenzinnig publiek. Doorwinterde zangopzwepers Geertrui Coppens en Jasper de Mulder zullen jullie in de juiste Foert!-stemming brengen om u te smijten in een feestelijk singalong-avontuur waar ook het publiek in betrokken wordt. Dia de Los Muertos vraagt om een aangepaste look. Een professioneel make-up team zal zorgen voor gepaste maquillage. Je voelt het al: dit wordt avontuurlijk, grappig, sfeervol, onvergetelijk!

Datum: zondag, 31 oktober 2021
Locatie: CC Nova, Molenstraat 2/B – 9230 WETTEREN
13:30 -15:30: meerstemmige zangworkshop
15u:30-16:30: kostuumpas en make-up
17:00 tot 18:00: stoet en optreden
Prijs: 25 euro (18€ op vertoon van UITPAS kansentariefkaart)

INSCHRIJVEN VIA DEZE LINK

Bekijk hieronder een sfeerbeeld van de vorige meerstemmige workshop op 3 okt 2021 in Meulestede.

ZIE ZE ZINGEN LIVE SESSIES op facebook

Tijdens de corona-periode liet Zie Ze Zingen zich toch niet tegenhouden om een spetterende singalong te organiseren, live op de facebookpagina van Zie Ze Zingen. Vorige keren waren we met honderden aan het zingen, elk in zijn bubbel, maar wat een interactie via de chatbox! Wat een bruisende energie!
Zie Ze Zingen verwelkomde nieuwkomers en anciens. Hou je van een hoek af? Geeft zingen je kippenvel? Word je graag verrast door een eigenzinnige tracklist? Zit de groove in uw mannen- of vrouwenlijf? Kom u dan volgende keer ook mee smijten op één van de real-life-zangevents! Iedereen heeft een stem met potentieel. Zeg foert aan alle regeltjes en ontdek uw puurste, ruige én frele klankenpallet!

De online singalongs zijn nog te herbekijken via onze voorbije evenementen op facebook –> klik hier

ZIE ZE ZINGEN op De Zomer van Gent

Op vrijdag 6 augustus om 19u30 mogen we met onze Zie Ze Zingen bende op de Zomer van Gent (Trefpunt, Walter De Buckplein / Bij Sint Jacobs te Gent) laten zien wat meeslepende samenzang kan teweegbrengen.
Kom af! We kijken er naar uit om samen met jullie een sfeer te creëren waar nieuwkomers van achterover zullen vallen. We hebben een tracklist klaargestoomd van gekende, laagdrempelige en energieke nummers.

Zoveel zin in!
Tot dan!

ZIE ZE ZINGEN op de regionale TV: AVS en TV Oost

We hopen dat jullie, ondanks de knuffelrestricties alom, toch warm omringd zijn. Van op afstand, willen we zoveel mogelijk ons steentje bijdragen.

Tijdens de Kerstvakantie was Zie Ze Zingen overdag te zien op TV Oost  (in de herhalingsloop tussen 10u en 18u30). Ook op AVS kon je van de meezingliedjes genieten, van 28 december tot en met 1 januari 2021.

ZIE ZE ZINGEN UIT DE RAMEN

Zie Ze Zingen haalt echt alles uit de kast en blijft formules bedenken om corona-proof samen te zingen: zingen uit de ramen van een historisch pand! Klik op deze afbeelding om het resultaat te zien van de eerste ramenzangsessie in oktober ’20.

Jasper en Geertrui van Zie Ze Zingen geven van op de begane grond als een soort van Romeo en Julia-duo een blijmakende zangsessie naar de ‘Zie Ze Zingers’ in de ramen.

(In samenwerking met Historische Huizen Gent)

DRIVE-IN SINGALONG

foto (c) Michiel Hendryckx

Je moet tegenwoordig inventief zijn om corona-proof te kunnen zingen. De Drive-In Singalong op 20 augustus was echt een voltreffer voor al wie het mist om te zingen in groep.

Vanuit de eigen auto-bubbel kon je je tekort aan sociaal contact weer opkrikken (op meer dan anderhalve meter) en je steunde er de culturele sector mee. Eén slag, twee vliegen!

De VRT was erbij. Bekijk hier de uitsmijter in het VRT-journaal.

ZIE ZE ZINGEN @ VOORUIT: CAFE CHANTANT MET BRUNCH

Sinds 2019 organiseert Zie Ze Zingen regelmatig zangsessies op zondagochtend in Kunstencentrum Vooruit te Gent. Een BRUNCH & SINGALONG-formule als als ultieme manier om te verbroederen en alle zorgen aan de kant te schuiven.

We zingen alomgekende songs van alle genres en doen dat met overgave en humor. We gaan voor niet minder dan kippenvel!

Nieuwe data liggen, gezien de corona-onzekerheid, nog niet vast.

Enkele quotes over Zie Ze Zingen:
“Experts in het pure, oprechte genieten en creëren van levensvreugde”
“Brigitte Kaandorp-achtige zottigheid en schwung”
“Zie Ze Zingen is een verademing in een wereld waar het nooit genoeg is”

ZIE ZE ZINGEN FLASHMOB – level 1

Net voor de corona-lockdown lanceerden we we een gloednieuwe Zie Ze Zingen-formule: flashmob-workshops! We moesten het afblazen, maar zodra het kan, volgen nieuwe data!

ZIE ZE ZINGEN INTERACTIEF KOOR @ GRUUT

In 2019 werd het Gruut-koor geboren. De maandelijkse repetities in stadsbrouwerij Gruut waren telkens een feest, met een optreden op het einde van het jaar als kers op de taart.

Het 100-koppige koor staat alweer te trappelen om de repetities te hervatten in oktober 2021. Wil je volgend seizoen ook tot onze zotte bende behoren? Schrijf je in op de nieuwsbrief om geen nieuws te missen!

Bekijk via deze link foto’s en filmpjes van vorige jaargangen, of surf naar ons youtubekanaal.

Snuif de sfeer op met onderstaande filmpjes!

ZIE ZE ZINGEN VOOR CULTURELE CENTRA

Voor culturele centra bieden we nu ook een eenmalige formule aan die bijzonder geschikt is als feestelijke aftrap of afsluiter van het seizoen of als thematisch tussendoortje (Kerst, Valentijn, …) In twee sets (2 x 45min) wordt de zaal van de eerste tot de laatste minuut meegezogen in unieke singalong-show, doorspekt met speelse publieksinteractie en korte verhalen.
Het is ronduit fascinerend: een groep klinkt nooit vals. Zingen brengt mensen samen. Publieksbinding verzekerd!

We hebben ook zangformules in de aanbieding die coronaproof zijn!

Mail naar info@ziezezingen.be voor meer info.

ZIE ZE ZINGEN VOOR ORGANISATIES, EVENTS EN CONGRESSEN

Wil je je team aanzwengelen? Zoek je een out-of-the-box act op je sprankelend congres of event? Mail ons!

HOE IS ZIE ZE ZINGEN ONTSTAAN?

Zie Ze Zingen ontstond als aanhangsel van het tv-productiehuis Zie Ze Doen (De Bende Van Wim, Het Peulengaleis, Nefast voor De Feestvreugde, Het Bourgondisch complot, …) van Geertrui Coppens. Omdat ze op set iedereen aan zingen bracht, was de stap van televisie naar singalongs klein: ‘Ik ben minstens even verzot op samenzang als op tv-maken. Het is gewoon een andere manier van connecteren. In samenzang kan je alles kwijt: ontroering, uitbundigheid en vooral veel samenhorigheid.’

Inmiddels is Zie Ze Zingen uitgegroeid tot een warme, prettig gestoorde singalong community in Gent en omstreken.