Zie Ze Zingen

Zie Ze Zingen staat voor samenzang die zalig, zinnenprikkelend en een tikkeltje zot is. We zingen nummers van alle mogelijke genres zonder partituren en omarmen iedereen: timide en uitbundige zangers met én zonder ervaring. Zangopzweepster Geertrui Coppens en haar gitarist Jasper De Mulder bouwen telkens weer een feestje met het publiek.

Interesse in onze events? Volg ons via www.facebook.com/ziezezingen , instagram @ziezezingen of mail naar info@ziezezingen.be

ZIE ZE ZINGEN KERSTKAARTJES TE KOOP voor het goede doel!

Er zijn weer kerstkaartjes van Zie Ze Zingen aan te kopen! Klik hier voor meer info en om te bestellen. Het zijn de kaartjes die we vorig jaar lieten maken en die nu meer dan ooit tot de verbeelding spreken. Op het kaartje staat een QR-code met een link naar onze mooie kerstclip, als reminder dat het ooit weer zal kunnen: gezellig knus samenzijn.

We sporen jullie aan massaal te kopen want de opbrengst gaat dit jaar naar ons project van de Zangbuddies. Je weet wel: het project waarbij mensen van alle leeftijden en alle slag elke maand enkele liedjes doorsturen naar bewoners van woonzorgcentra als blijk van genegenheid.

Bekijk deze kleine compilatie van enkele zangbuddy-filmpjes en wat het teweeg brengt bij hun bewoners.

ZIE ZE ZINGEN LIVE SESSIES op facebook

Geregeld organiseren we een online singalong, via facebook live op de pagina van Zie Ze Zingen. We combineren het zingen met een live brainstorm over één of ander prangend thema. Ideaal om vanuit je luie zetel mee te zingen, mee te denken… 
Volg onze facebookpagina en dan krijg je telkens een melding wanneer de live zang- en brainstormsessie begint. Daar kan je meegenieten van meezingbare songs en kun je via chat deelnemen aan de brainstorm.

Volgende facebook live singalong: vrijdag 27 november om 20u30!

ZIE ZE ZINGEN UIT DE RAMEN

Zie Ze Zingen haalt echt alles uit de kast en blijft formules bedenken om corona-proof samen te zingen. zingen uit de ramen van een historisch pand! Klik op deze afbeelding om het resultaat te zien.

Begin oktober 2020 mochten we zingen uit de ramen van een prachtig historisch pand van de stad Gent. Het is een goed bewaard geheim, maar in het hartje van Gent ligt een stadspaleis met een schitterende binnentuin, een oase van rust in de hectische Veldstraat.

Jasper en Geertrui van Zie Ze Zingen gaven van op de begane grond als een soort van Romeo en Julia-duo een blijmakende zangsessie naar de ‘Zie Ze Zingers’ in de ramen.

(In samenwerking met Historische Huizen Gent)

DRIVE-IN SINGALONG

foto (c) Michiel Hendryckx

Je moet tegenwoordig inventief zijn om corona-proof te kunnen zingen. De Drive-In Singalong op 20 augustus was echt een voltreffer voor al wie het mist om te zingen in groep.

Vanuit de eigen auto-bubbel kon je je tekort aan sociaal contact weer opkrikken (op meer dan anderhalve meter) en je steunde er de culturele sector mee. Eén slag, twee vliegen!

De VRT was erbij. Bekijk hier de uitsmijter in het VRT-journaal.

ZIE ZE ZINGEN @ VOORUIT: CAFE CHANTANT MET BRUNCH

Sinds 2019 organiseert Zie Ze Zingen regelmatig zangsessies op zondagochtend in Kunstencentrum Vooruit te Gent. Een BRUNCH & SINGALONG-formule als als ultieme manier om te verbroederen en alle zorgen aan de kant te schuiven.

We zingen alomgekende songs van alle genres en doen dat met overgave en humor. We gaan voor niet minder dan kippenvel!

Nieuwe data liggen, gezien de corona-onzekerheid, nog niet vast.

Enkele quotes over Zie Ze Zingen:
“Experts in het pure, oprechte genieten en creëren van levensvreugde”
“Brigitte Kaandorp-achtige zottigheid en schwung”
“Zie Ze Zingen is een verademing in een wereld waar het nooit genoeg is”

ZIE ZE ZINGEN FLASHMOB – level 1

Net voor de corona-lockdown lanceerden we we een gloednieuwe Zie Ze Zingen-formule: flashmob-workshops! We moesten het afblazen, maar zodra het kan, volgen nieuwe data!

ZIE ZE ZINGEN INTERACTIEF KOOR @ GRUUT

In 2019 werd het Gruut-koor geboren. De maandelijkse repetities in stadsbrouwerij Gruut waren telkens een feest, met een optreden op het einde van het jaar als kers op de taart.

Voorlopig nog geen vooruitzichten om de samenzangrepetities te hervatten. Schrijf je in op de nieuwsbrief om geen nieuws te missen!

Bekijk via deze link foto’s en filmpjes van vorige jaargangen, of surf naar ons youtubekanaal.

Snuif de sfeer op met onderstaande filmpjes!

ZIE ZE ZINGEN VOOR CULTURELE CENTRA

Voor culturele centra bieden we nu ook een eenmalige formule aan die bijzonder geschikt is als feestelijke aftrap of afsluiter van het seizoen of als thematisch tussendoortje (Kerst, Valentijn, …) In twee sets (2 x 45min) wordt de zaal van de eerste tot de laatste minuut meegezogen in unieke singalong-show, doorspekt met speelse publieksinteractie en korte verhalen.
Het is ronduit fascinerend: een groep klinkt nooit vals. Zingen brengt mensen samen. Publieksbinding verzekerd!

We hebben ook zangformules in de aanbieding die coronaproof zijn!

Mail naar info@ziezezingen.be voor meer info.

ZIE ZE ZINGEN VOOR ORGANISATIES, EVENTS EN CONGRESSEN

Wil je je team aanzwengelen? Zoek je een out-of-the-box act op je sprankelend congres of event? Mail ons!

HOE IS ZIE ZE ZINGEN ONTSTAAN?

Zie Ze Zingen ontstond als aanhangsel van het tv-productiehuis Zie Ze Doen (De Bende Van Wim, Het Peulengaleis, Nefast voor De Feestvreugde, Het Bourgondisch complot, …) van Geertrui Coppens. Omdat ze op set iedereen aan zingen bracht, was de stap van televisie naar singalongs klein: ‘Ik ben minstens even verzot op samenzang als op tv-maken. Het is gewoon een andere manier van connecteren. In samenzang kan je alles kwijt: ontroering, uitbundigheid en vooral veel samenhorigheid.’

Inmiddels is Zie Ze Zingen uitgegroeid tot een warme, prettig gestoorde singalong community in Gent en omstreken.